6
Domaći fudbal

from left James Tavernier Head coach Dejan Stankovic Aleksandar Dragovic Milan Gajic Aleksandar Katai Strahinja Erakovic Nemanja Motika El Fardou Ben Nabouhane Filippo Falco Fudbal-UEFA Europa League Round of 16-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Rangers Glasgow Beograd, 17.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDIN HEROJ NAPUŠTA LJUTICE BOGDANA: Ponude sa Bliskog istoka za ljubimca Delija! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.22 u 12:29

Ogroman put je prošla Crvena zvezda od januara 2018. pa do leta 2022. godine. Dve lige šampiona i dve Lige Evrope kasnije, uz pet titula Superlige Srbije, došlo je do velikog napretka crveno-belog tima. Uz to pola decenije nije mali vremenski period pa je tako došlo vreme za oproštaj sa herojima tog doba.

Jedan od njih je i El Fardu Ben, ljubimac Delija, najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde, i čovek koji je vratio mušemu Lige šampiona na Marakanu nakon četvrt veka. On na stolu ima dve ponude sa Bliskog istoka, jednu ima od Al Batina iz Saudijske Arabije, a drugu od Banijasa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Sve je više izvesno da mesto u timu za reprezentativca Komora ne postoji, on je već u nešto poznijim igračkim godinama, pa je velika verovatnoća da će ovog leta napustiti Ljutice Bogdana.

0
0

6 Komentara

  1. A za Motiku vlada ogromno interesovanje ? ??? Ben je doneo Zvezdi ligu šampiona ,a to je oko 30 miliona €. Motika je skupo plaćen,nije ni među 22 igrača i ne pokazuje ni volju,a ni znanje da bi ozbiljnije konkuridao za prvi tim ni za super ligu,a za Evropu je nedorastao.Pojedinci stalno negativno komentarišu Afrikance a videlo se protiv Pjunika da su oni daleko ispred domaćih igrača,po zalaganju,realizaciji a imaju i samopouzdanje. Domaći igrači izgledaju pogubljeno: Rodić,Dragović,Milunović, Ivanić i Katai indisponirani,nervozni,nesigurni ,u grču. Pogledajte ozbiljnije statistiku i učinke u zadnjoj evropskoj utakmici i biće vam sve jasno. Kad bi se Zvezda oslanjala na Motiku,Lekovića,Stankovića i sl. prolazila bi kao Partizan sa Baždarom,Petkovićem,Jovićem i bila bi deseta i ne bi bila pet godina uzastopno šampion,a na dobrom putu je da i šesti put uzastopno bude šampion. ZATO OSORAVATI AFRIKANCE NIJE KOREKTNO JER JE NJIHOVA ULOGA U SVIM ZVEZDINIM USPESIMA VELIKA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Motika je imao dosta prilika da se dokaže ali nije još ništa pokazao iako je za njega plaćeno veliko obeštećenje. Ben je svaki euro opravdao,rešio je veliki broj utakmica.

    0
    0
    Odgovori
    • ;Motika ni jednu utakmicu nije počeo kao starter, Nije dobio mpriliku u kontinuitetu, od recim0 4-5 utakmica, ali zato je dobijao 35-godišnji spori Ben, za kojega je dribling misaona imenica. I to štom je postigao golove u SLS, 80 posto njih je postigao izpenala, ili sa ili oko gol linije. Koliko je Ben dobar pokazuje i to što niko iz isostranstva nije se interesovao za njegove usluge, evo već pune 4 godine!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovaj matori, tehnički i motorički ograničen igrač može otići samo u Saudi Arabiji ili Emirate (UAE), koje sun a nivou srpskih zona, ako uopšte i ode, ali i pored toga on je celo proleće bio brutalno forsiran od strane “mistera” i zbog njega šansu nije dobio mladi i brzi Motika! Slike žalosnih događaja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter