0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

UŽASNA ODBRANA PONIŠTILA MAJSOTRIJE MITROVIĆA: Fulam ispustio skalp vicešampiona Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.22 u 15:24

Fudbaleri Fulama i Liverpula remizirali su u Londonu na Krejven Kotidžu, rezultatom 2:2, a centralne figure utakmice su bile Darvnin Nunjez i Aleksandar Mitrović. Domaćin je na mahove čak bio i bolji tim, ali Redsi su ipak uspeli da kazne nedostatak kvaliteta u defanzivi Kolibara.

Aleksandar Mitrović doveo je svoj Fulam u vođstvo protiv vicešampiona Engleske, Liverpula, kada je u 32. minutu na centaršut Kenija Tetea sjajno skočio, i bukvalno postigao gol glavom preko Aleksandra Arnolda. Nakon toga Liverpul ja imao dve sjajne šanse preko Luisa Dijaza, ali je stativa sprečila krilnog fudbalera Redsa da poravnja rezultat.

U nastavku je Darvin, urugvajski napadač ušao u sam špic napada gostiju i momentalno napravio razliku. Imao je jednu stopostotnu šansu gde je petom pogodio golmana domaćih, ali svega par minuta kasnije na identičan način savladao je Rodaka.

Ipak, Fulam se nije predavao, Mitrović je sjajnim driblingom prevario Van Dajka, pa je Holanđanin srušio sprskog napadača u kaznenom prostoru i tako skrivio jedanaesterac. Mitrogol je odlično izveo kazneni udarac i ponovo doneo prednost svom timu. Ipak deset minuta pre kraja, gosti su bukvalno prošetali kroz odbranu gostiju, pa je Salah na aistenciju Darvina postavio konačan rezultat.

Zaista šteta za gotovo savršenu partiju Aleksandra Mitrovića, ipak sa ovakvom odbranom Fulam će debelo da se namuči kako bi ostao u eliti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter