0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

TEHNOLOGIJA POLAKO DOSTIŽE FOTOREALIZAM: Evo kako Jokić izgleda u najnovijoj NBA igrici!

Objavljeno: 06.08.22 u 12:53

Take 2 Interactive je kompanija koja je vodeća u svetu u programiranju video igrica vezanih za najjaču košarkašku ligu. Već gotovo 15 godina su bez konkurencije kreatorni najkvalitetnije košarkaške simulacije, ipak postoji jedna stvar koji su im mnogi zamerali, osim mikrotransakcija naravno, koje će verovatno doveka biti kritikovane.

Naime, popularni NBA 2K, odnosno njegovi dizajneri i programeri, već nekoliko godina uzastopno nisu uspevali da verodostojno kreiraju lice najboljeg centra na svetu i dvostrukog MVP-ja najjače lige sveta Nikole Jokića, pa je to ponekad delovalo tragikomično.

Ipak su ove godine dizajneri uradili domaći zadatak, a popularni Džoker iu video igrici zgleda potpuno identično kao i pravi Nikola. Zaista je lepo videti koliko su video igrice, a pre svega sportske simulacije napredovale od svojih najranijih dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter