0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

ŠUMARI MORAJU BOLJE AKO ŽELE DO OPSTANKA: Totenhem i Njukasl rutinski do pobeda!

Objavljeno: 06.08.22 u 18:02

Fudbaleri Totenhema su u okviru prvog kola Premijer lige savladali tim Sautemptona i to nakon preokreta. Poveli su gosti fantastičnim golom Vard Prousa nakon svega desetak minuta igre, da bi Rajan Sesenjon poravnao rezultat deset minuta kasnije. Do prednosti su Pevci došli nakon pola sata igre preko Erika Dajera. Do sledećeg pogotka su morali da čekaju istek sat vremena fudbala kada je autogol postigao nespretni Mohamed Salisu, da bi dva minuta kasnije Dejan Koluševski postavio konačan rezultat, 4:1.

Na severu Engleske na Sent Džejms Parku Njukasl je pokazao Notingemu da moraju mnogo bolje ako žele do opstanka u eliti. Domaći su napadali ceo meč, ali su za pogodak morali da čekaju sve do 58. minuta, kada je fantastičnim udarcem Fabijan Šer načeo mrežu Šumara. Konačan rezultat postavio je Kalum Vilson, prelepim pogotkom iz teške pozicije deset minuta pre kraja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter