1
Košarka

Kostas Sloukas Euroleague Final4 semi final, Olympiacos - EFES, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SLUKASU NE FALI OPTIMIZMA: Iskusni plejmejker veruje u sjajne rezultate u susret meču sa Srbijom!

Objavljeno: 06.08.22 u 13:42

Srpska reprezentacija je sama sebe stavila u jako nezgodnu poziciju nakon poraza od Belgije, pa je plasman na Mundijal najblaže rečeno, izuzetno težak zadatak. Orlovi se nalaze u grupi sa Turskom, Grčkom i Velikom Britanijom, a nije isključeno da su im potrebne sve pobede za plasman na Mundobasket.

Ipak, Grci su u daleko boljoj poziciji, pa je jedan od najboljih igrača te selekcije, Kostas Slukas, optimističan uoči duela sa Srbijom.

„Jedan sam od najstarijih igrača u timu, to je slučaj već nekoliko godina. Moja uloga u reprezentaciji je uvek ista, uvek stavljam zastavu svoje države iza ličnih interesa kako bih pokušao da sa reprezentacijom ostvarim nešto veliko. Ove godine imamo neke promene i veoma sam optimističan. Imamo veliko poverenje u našeg selektora, on je iskusan i dobar u svom poslu, kao i čitav stručni štab“, izjavio je 32-godišnji Kostas Slukas, bek Olimpijakosa i trostruki osvajač Evrolige.

Meč je na programu krajem avgusta, a to je prilika za svojevrsni duel Adetokumpa i Jokića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter