0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Alexander Zverev of Germany reacts during his match against Filip Krajinovic of Serbia at the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SAŠA ZVEREV I BORBA SA NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU: Nemac napokon progovorio o tome!

Objavljeno: 06.08.22 u 16:09

Jedan od najboljih svetskih tenisera Saša Zverev, napokon je progovorio o svojoj borbi sa dijabetesom, koju vodi od svoje četvrte godine, kada je ona dijagnostikovana. Kako on kaže, želi da bude primer kako ne postoje limiti za ljude sa šećernom bolešću.

„Kao dečak nisam mnogo razmišljao o tome, kasnije sve više jesam. Želim da pokažem da sa ovom bolešću možete da odete daleko“, rekao je Zverev.

On ima redak tip ove bolesti – dijabetes 1, koji znači da insulina nikako nema u njegovom telu. On navodi da će finansirati fondacije u borbi protiv opake bolesti.

„Sada, posle mnogo godina, osećam da imam dovoljno samopouzdanja da izađem u javnost sa ovom inicijativom“, dodao je Zverev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter