0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADOJIČIĆ PRED KOLUBAR: ‘Zadovoljan sam urađenim, očekujem pozitivan rezultat’

Objavljeno: 06.08.22 u 08:44

Fudbaleri Radnika u okviru petog kola Superlige Srbije u nedelju (18.55 sati) dočekuju ekipu Kolubare.

Pred duel u Surdulici, novi trener domaćeg tima Dragan Radojičić, istakao je da je prošlo dovoljno vremena da se upozna sa ekipom.

– Iako sam ovde nekoliko dana, dovoljno je bilo vremena da se upoznam sa igračima, da vidim šta mogu, kako mogu, ko u datom, sadašnjem trenutku može da pruži najviše i tako ćemo igrače i birati za ovu utakmicu. Svi su tu negde u dobrom ritmu i u dobrom raspoloženju treniraju i to je ono što mi je jako važno. Atmosfera u timu je meni zadovoljavajuća jer ja nikad ne komentarišem šta se dešavalo pre mene i šta će se dešavati posle mene. Jako sam zadovoljan njihovim odnosom prema igri, neka to prebace u nedelju na utakmicu i siguran sam da ćemo već sada postići neki rezultat. To nikad ne može da se naruči, ali sam siguran da ćemo uraditi sve što je u našoj moći već sada da se postigne rezultat da bi smo mogli malo mirnije da radimo, da ne bude totalno ‘voda u ušima’ za naredne utakmice. Očekujem od momaka da daju sve od sebe, a mislim da po kvalitetu koji poseduju i daju sve od sebe, možemo očekivati pozitivan rezultat, rekao je Radojičić.

Kako je istakao, dobrodošlica u novom klubu, bila je topla.

– Ovde sam naišao na srdačnu dobrodošlicu, dobio sam slobodu u svemu i sam ću odlučivati apsloutno o svemu. Po mom dolasku kompletirali smo i stručni štab, imam odlične saradnike i sve ide u dobrom pravcu, tako da se nadam iskreno da će to biti uspešno.

Kada je u pitanju Kolubara, istakao je da je to dobar tim.

– Što se tiče tima koji nam gostuje, mogu reći da se radi o dobroj ekipi sa sjajnim momcima, dobrim stručnim štabom. Bavili smo se analizom Kolubare onako kako je odigrala ove četiri utakmice pa ćemo se prema tome spremati i formirati sastav, i naravno nadamo se prvoj pobedi u ovoj sezoni, zaključio je Radojičić.

Radnik je trenutno poslednji na tabeli sa bodom iz četiri kola, dok je Kolubara 10. na tabeli sa četiri boda, ali iz tri meča.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter