0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

POZNATA LOKACIJA: Evo gde će Dnjepar-1 ugostiti Partizan ili AEK

Objavljeno: 06.08.22 u 11:55

Ukrajinski predstavnik mora da igra na neutralnom terenu.

Pred fudbalerima Partizana nije lak posao kada je u pitanju plasman u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto moraju da jure zaostatak sa Kipra. Međutim, ukoliko im to pođe za rukom, oni će u narednoj rundi gostovati u Slovačkoj.

Kako prenosi ‘Žurnal’, rival pobednika dvomeča Partizan – AEK, ekipa Dnjepra-1 igraće kao domaćin u slovačkom gradu Košice utakmicu na kojoj će imati domaćinstvo.

Naime, zbog već dobro poznate situacije u toj zemlju, ukrajinskli klubovi su dužni da mečeve igraju van domovine, pa se tako Dnjepar odlučio za Slovačku, dok je, na primer, Dinamo Kijev je izabrao Poljsku.

Dakle, ukoliko Partizan savlada AEK u dvomeču, a podsetimo prvi meč je završen trijumfom AEK-a sa 2:1, gostovaće u Slovačkoj. Ukoliko ne uspe u toj nameri, Partizan će u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija u Bugarsku ili na Maltu, a to će biti poznato nakon dvomeča u kom je Levski u prvom meču na Malti savladao Hamrun rezultatom 1:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter