0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic (1st R) of Serbia competes during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

NIKOLA JOKIĆ DOVEO TELO DO IVICE PERFEKCIJE: Džoker sada ima i vrhunski atleticizam!

Objavljeno: 06.08.22 u 19:46

Nikola Jokić, najkorisniji košarkaš najjače lige na svetu drugu vezanu godinu, poznat je kao neko ko je u mladosti imao problema sa viškom kilograma. Ipak kako je otišao u Ameriku stvari su se dodatno popravile. Ipak, preko leta, popularni Džoker neretko zna da se zapusti i dobije na težini, a da to nije slučaj ovog leta potvrdio je Svetislav Pešić, koji je impresioniran Jokićevom fizikom.

Jokić je sredio svoje telo. Fizički je pripremljen. Raduje se što je s reprezentacijom. To se vidi. Igrači se raduju što je tu. Situacija je dosta povoljna s Jokićem. Radi dobro, trenira dobro. Ostaje posle treninga. Prvi dolazi, poslednji odlazi. Drugačija je malo igra za njega, različite su dimenzije terena. Reket je pun u Evropi, nema „ilegalne“ odbrane. Treba mu malo da se adaptira na način igre u Evropi – izjavio je selektor Orlova.

Ovo znači da će MVP NBA lige moći značajno da doprinese reprezentaciji Srbije na predstojećem Evrobasketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter