0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OnsOranje

BOLI PLANIRA DA ZASENI ABRAMOVIČA: Nudi blizu sto miliona vrednosti za Frenkija de Jonga!

Objavljeno: 06.08.22 u 12:11

Plavci su mirno ušli u ovo leto, nisu u julu bili previše aktivni na pijaci, ali kako vreme protiče aktuelni prvak sveta se etablirao kao jedan od glavnih trošadžija na svetu. Oni su potrošili na pet dosadašnjih pojačanja blizu 200 miliona evra, ali kako stvari stoje, nisu ni blizu završenog posla.

Ovog jutra se pojavila informacija kako je Čelsi zainteresovan da Barseloni ponudi 70.000.000 evra, uz Markosa Alonsa i određene bonuse za njihovog veznog fudbalera Frenkija de Jonga, koga Blaugrana želi očajnički da se reši.

Holanđanin je u Kataloniju došao 2019. nakon vrhunske sezone u Ajaksu, ali njegova plata od 30.000.000 evra godišnje nije vredna doprinosa smatraju čelnici tog kluba, pa im je ovakva ponuda Čelsija i više nego primamljiva, uz to da bi Frenki verovatno bio rad da pređe u London, jer klub ima daleko više takmičarske ambicije od Mančester junajteda s kojim je ranije povezivan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter