3
Domaći fudbal

Samed Bazdar (C) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes (L) Aleksandar Filipovic (R) Nikola Terzic Sinisa Sanicanin Slobodan Urosevic Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BIVŠI AS PARTIZANA OPLEO PO SADAŠNJOJ UPRAVI: ‘Najgore rukovodstvo ikad, prevršili svaku meru’

Objavljeno: 06.08.22 u 09:58

Nove kritke na račun uprave crno-belih.

Fudbalskom klubu Partizan od početka sezone ne cvetaju ruže, daleko od toga. Gigant iz Humske posrće iz meča u meč, navijači su tražili odgovrnost uprave, koju je do sada preuzeo jedino sportski direktor Ivica Iliev, koji je otišao.

Đorđe Tomić, još jedan bivši as ‘parnog valjka’ odlučio je da se oglasi povodom trenutke situacije, a tom prilikom bio je veoma oštar, te je istakao da je ovo najgora uprava u 77 godina dugoj istoriji kluba iz Humske.

– Ne volim da dolivam ulje na vatru kad je loše, pre svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u poslednje vreme dešava prevršilo je svaku meru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i ima duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove… Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada… Lopovi i prevaranti, rekao je Tomić za ‘Informer’.

On dodaje i da je velika greška bivših, ali i sadašnjeg trenera Partizana, što su prihvatili poziciju šefa stručnog štaba crno-belih.

Zečević i Ćurković su s ovima, oni su im sve organizovali. Ne isključuju se od odgovornosti. I velika je greška što neka velika imena radila sa njima, jer su verovali da tako pomažu klubu. Ivan Tomić, Bata Mirković, Savo Milošević, Sale Stanojević… Svi su potrošeni. Sad se tera i Stolica, a on niti je kriv, niti je loš trener. Ko god da sedne na klupu, isti problemi ostaju.

Tomić je sem kritika, izneo i neke savete.

– Ovi sad imaju podršku, ali Partizan je institucija. I ne može da se raspadne, niti da se ugasi. Tu je armija navijača, svi oni bi trebalo da biraju. Da se organizuje prava Izborna skupština, pa ko plati godišnju kartu, da ima i pravo glasa. Ko može da me ubedi da ne bi bilo bolje da Gordan Petrić bude predsednik, Sale Ilić sportski direktor, a Veljko Paunović trener, poručio je Tomić.

Partizan je trenutno osmi na tabeli Superlige Srbije sa pet bodova iz četiri kola, dok je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope poražen od AEK Larnake sa 2:1 u gostima.

0
0

3 Komentara

  1. Kako ovaj lupeta. Ne sme da kaze pravi razlog unistenja Partizana , pa kao kisa oko Kragujevca.
    Kada je Toma Nikolic silazio sa trona predsednika drzave, a ovaj dansnji dolazio, rekao je predsedniku Partizana :“Pazite se, ovaj ce da vas unisti.“
    Nema sta dalje da se komentarise.

    0
    0
    Odgovori
    • I ako je to istina rekao, eto obistinilo se da je bio u pravu, nekad davno je to činio KRCUN, pa nastavili Šajber, pa Miljanić, pa sada ovaj, prevazišo sve predhodnike…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter