Fudbal-UEFA Europa League-Group L Crvena Zvezda v Gent goalkeeper Milan Borjan and Veljko Nikolic (L) Nemanja Milunovic Radovan Pankov Srdjan Spiridonovic Diego Falcinelli celebrate Beograd, 05.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
in ,

ZVEZDA TRAŽI KLUB ZA ZABORAVLJENO POJAČANJE: Ima još godinu dana ugovora – žele da ga se reše!

Poslednji put je bio u Grčkoj.

Ovaj prelazni rok u Crvenoj zvezdi, prošao je odlično, dok je sportski direktor Mitar Mrkela najavio još pojačanja. Ipak, u prošlosti, neretko se dešavalo da Zvezda promaši sa pojačanjima, a jedan od njih je i Srđan Spiridonović, koji od 2020. godine nije u planovima trenera Dejana Stankovića.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Vojvodina v Crvena Zvezda
Srdjan Spiridonovic
Novi Sad, 22.11.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Spiridonović sa crveno-belima ima još godinu dana ugovora, a klub aktivno traži sredinu u koju bi on mogao da pređe na novu pozajmicu. On je do sada bio u Genčlerbirigiju i Atromisu. U grčkom klubu je imao nešto veću ulogu, a sigurno da je i njemu u interesu da dobija priliku.

On je u Zvezdu stigao u leto 2020. godine, kada je bio i starter. Ipak, nakon noćnog provoda sa jednom devojkom, po završetku meča sa Zlatiborom, kao da je propao u zemlju.

FOTO: Instagram/Screenshot

Tada je pandemija koronavirusa bila u jeku, u Srbiji su postojale jasne mere, koje je Spiridonović tom prilikom prekršio. Fudbaler je u Beograd stigao za 250.000 evra, a crveno-beli bi se zadovoljili ako bi ga poslali na pozajmicu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

DA LI SEJDUBA SUMA PRIZIVA NOVOG TRENERA PARTIZANA: Oglasio se nakon poraza od AEK-a i poslao zbunjujuću poruku!

LJUBIMAC GROBARA NAPUSTIO EVROLIGU NAKON 10 GODINA: Evo gde će nastaviti karijeru!