0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZMAJEVI U FINIŠU DOŠLI DO POBEDE: Uspavanka na Krovu ipak dobila pobednika!

Objavljeno: 05.08.22 u 21:17

Fudbaleri Voždovca i Radničkog 1923 odigrali su meč petog kola Superlige Srbije, a domaći su slavili minimalnim rezultatom. Zaista meč je gotovo celim svojim tokom bio jedna velika uspavanka, bez gotovo ikakvog ritma i pravih prilika, do same završnice kada je i pao jedini pogotak.

Meč je počeo odmeravanjem snaga, koje se deluje, prostiralo kroz celo prvo poluvreme, sve do samog finiša, kada su domaći imali dve solidne prilike, dok su gosti iz slobodnog udarca sa izgledne pozicije šutirali preko gola. Nastavak je doneo još lošiji meč, sve do devedesetog minuta kada je iz solidne akcije domaćih, Edin Ajdinović vratio loptu u sredinu, a Nikša Vujanović se našao na pravom mestu i iz neposredne blizine doneo pobedu Zmajevima.

Voždovac je time došao do drugog trijumfa, zanimljivo uz isto toliko pogodaka u pet mečeva, pa su na šestom mestu šampionata, dok je Radnički prekinuo niz od četiri pobede nad Beograđanima, i sada su na devetoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter