0
Kladionica

Foto: MerkurXtip

Xtip nalog postao poznat kao mesto gde pare padaju sa neba!

Objavljeno: 05.08.22 u 12:15

Očekujte nabolju zabavu.

Nedavno smo pisali o tome kako su u MerkurXtipu pljuštali džekpotovi daleko iznad proseka i izveštaji su sada to i dokazali. Proverili smo i njihove najnovije akcije i došli smo do jednog zanimljivog zaključka. Izgleda da je „Pljusak“ bio toliko uspešan da je Pragmatic Play provajder, po ugledu na ovu akciju, odlučio da ispromoviše svoje igre na MerkurXtip plaftormi sa sve pozamašnijim budžetom, iz meseca u mesec.

U pitanju je online slot promocija Pragmatic Play Prize Drop u kojoj nagrade padaju sasvim nasumično, baš po ugledu na džekpotove, za razliku od klasičnih online slot turnira koji dodeljuju nagrade na osnovu različitih kriterijuma i bodovanja. Dakle, da biste uhvatili jednu ili više Pragmatic Play nagrada odjednom, potrebno je samo da igrate Pragmatic slot igre sa minimalnim ulogom od 5 dinara, bez dodatnih uslovljavanja da spinove izvrtite određen broj puta, da imate što veći iznos dobitaka, odnos dobitka i uloga i slično.. Praktično, dok igrate, pare vam padaju sa neba i upravo zbog ove jednostavnosti mnogi su odlučili da se oprobaju u ovoj promociji, iako ranije nisu igrali slot igre i turnire.

Posebno je zanimljivo bilo gledati kako je Pragmatic play podizao nagradni fond iz meseca u mesec: u junu je bio 180.000 RSD, u julu 250.000 RSD, a ovog meseca budžet su podigli na čak 300.000 RSD, što govori o tome koliko vlasnici Xtip naloga imaju privilegije u odnosu na igrače ostalih slot platforma.

Jedina stvar koja ovu promociju razlikuje od džekpotova je to što nagrade ne padaju svaki dan, već samo petkom i subotom – baš onim danima koji su predviđeni za zabavu i razonodu.

A govoreći o džekpotovima, samo u toku jula na čak 1.818 Xtip naloga isplaćeni su JP-ovi u vrednosti od preko 20 miliona dinara, što je još jedna od privilegija svakog Xtip igrača.

Tu su naravno i drugi slot turniri, npr. globalni Drops and Wins 2022 sa nagradnim fondom od 60 miliona dinara svakog meseca i Spinomenal Series sa 100.000 € koji se završava 21. avgusta, ali je u njima ekskluziva isključena jer učestvuju i igrači drugih slot platformi, pa je samim tim pozicioniranje na neko dobro mesto za nijansu teže. U ponudi je i Summer Slot Fever sa fondom od 9.000 € i Zlatni dani novog provajdera iSoftBet sa nagradnim fondom od 120.000 dinara. Svaki turnir ima svoja pravila, kriterijume za bodovanje i uslove.

Sve do sada pomenuto odnosilo se na online igranje, ali MerkurXtip je uvek blizu i onim igračima koji vole slot aparate, pa je tako za njih pripremio „Happy Hour Jackpot“ i „Weekend Super Cash“ nagrade, a gradovi koji su uključeni u ovu akciju su: Beograd, Kruševac, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Požarevac, Paraćin, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Šabac, Ruma, Temerin i Valjevo.

Naša najveća preporuka je i dalje online slot promocija Pragmatic Play Prize Drop, pogotovo ako ranije niste igrali slot igre a sada ste zainteresovani, a za one iskusnije svakako ostavljamo prostora da sami odaberu slot užitak po svojoj meri.

Saznajte zašto je MerkurXtip, uvek blizu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter