0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic EuroCup-Partizan v Hamburg Towers Beograd, 18.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN POTPISAO UGOVOR SA EVROLIGOM: Poznato je i kada sezonske izlaze u prodaju – istorijski povratak u elitu!

Objavljeno: 05.08.22 u 11:53

Vreme je za novitete.

KK Partizan danas je i zvanično potpisao ugovor kojim postaje učesnik Evrolige u sezoni 2022/23, objavio je predsednik kluba Ostoja Mijailović. Tako će se crno-beli vratiti u elitno takmičenje nakon nekoliko godina, a u skladu sa tim, sastavljen je više nego respektabilan tim.

Povodom nikad većeg interesovanja za Evroligu u Srbiji Mijailović je na svom Instagram profilu, otkrio i kada u prodaju izlaze dugo očekivane sezonske karte. Crno-beli će prema ranijim najavama, sve utakmice igrati u Areni pa se očekuje oko 80% kapaciteta u prodaji.

Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu – napokon smo na mestu koje zaslužujemo!

Obaveštenje za sve navijače, KK Partizan će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta! Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine.

Budite deo istorijskog povratka Parnog valjka u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju, napisao je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter