0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVA PROVOKACIJA ALBANSKIH NAVIJAČA: Ponovo zastava „velike Albanije“ i odvajanje Kosova od Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.22 u 09:10

Novi režirani politički ispadi.

Albanski navijači Škendije, ekipe iz Severne Makedonije, napravili su incident na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Ta ekipa, odmerila je snage sa švedskim AIK-om, a meč je završen rezultatom 1:1.

Zbog dešavanja na ovoj utakmici, očekuje se da reaguje i UEFA, jer su gostujući navijači pored transparenta „Kosovo je Albanija“, uneli i zastavu tzv. „velike Albanije“.

Ovi transparenti videli su se već u 1. minutu utakmice. Škendija je povela u 33. sekundi, a dok su igrači slavili pogodak i prilazili navijačima, jasno su se mogle videti pomenute poruke.

Ako UEFA bude postupala kao do sada, sa nultom tolernacijom za bilo kakve političke parole, makedonski klub će zasigurno dobiti kaznu. Naravno, sve zavisi i od delegata utakmice, koji piše izveštaj sa ovog susreta u Švedskoj.

FOTO: Youtube/Screenshot

Što se tiče samog meča, AIK je uspeo da dođe do izjednačenja u 17. minutu, a to je na kraju bio i konačan rezultat ovog susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter