FOTO: STARSPORT
in , , ,

KONTE: ‘Zašto da ne napadnemo Ligu šampiona i Premijer ligu!?’

Trener engleskog tima ne krije ozbiljne ciljeve!

Šef stručnog štaba Totenhema, Antonio Konte, uvek postavlje visoke ambicije u klubovima koje predvodi. Italijanski stručnjak smatra da bi njegov tim trebalo da razmišlja o osvajanju nacionalnog šampionata i Lige šampiona, a ne samo FA ili Liga kupa.

-Zašto da ne i Premijer ligu i Ligu šampiona? Moj cilj i ciljevi kluba su da napredujemo. Ovo je proces koji smo počeli pre sedam meseci. Ako osvojite mesto u Ligi šampiona ne znači da ste ostvarili svoj cilj. Iskustvo mi kaže da idemo u pravom smeru. Istovremeno znam da je klubu potreban naredni korak da bi se takmičio sa najboljim timovima Evrope. Otuda ne smemo biti prepotentni i arogantni. Moramo da radimo, radimo i radimo da napredujemo na terenu i van njega da bismo postali vrhunski klub – istakao je Italijan, pa potom otkrio zašto je često klubove napuštao posle kraćeg vremena:

-Uvek volim iskrenost. Ako mi kažete jednu stvar treba to da poštujete. Ne volim ljude koji su mi rekli jednu stvar, a onda tokom sezone ili dve to promene. Ako me slažete, nemate sreće sa mnom. Mrzim laganje i lažljivce –  zaključio je Konte

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VOŠIN CENTURION SE SELI NA SICILIJU: Čuveni klub koji je posrnuo dovodi Srbina!

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NAJBOLJI POJEDINAC JULA: Nagrada za igrača meseca ide u Novi Sad!