0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KONTE: ‘Zašto da ne napadnemo Ligu šampiona i Premijer ligu!?’

Objavljeno: 05.08.22 u 19:40

Trener engleskog tima ne krije ozbiljne ciljeve!

Šef stručnog štaba Totenhema, Antonio Konte, uvek postavlje visoke ambicije u klubovima koje predvodi. Italijanski stručnjak smatra da bi njegov tim trebalo da razmišlja o osvajanju nacionalnog šampionata i Lige šampiona, a ne samo FA ili Liga kupa.

-Zašto da ne i Premijer ligu i Ligu šampiona? Moj cilj i ciljevi kluba su da napredujemo. Ovo je proces koji smo počeli pre sedam meseci. Ako osvojite mesto u Ligi šampiona ne znači da ste ostvarili svoj cilj. Iskustvo mi kaže da idemo u pravom smeru. Istovremeno znam da je klubu potreban naredni korak da bi se takmičio sa najboljim timovima Evrope. Otuda ne smemo biti prepotentni i arogantni. Moramo da radimo, radimo i radimo da napredujemo na terenu i van njega da bismo postali vrhunski klub – istakao je Italijan, pa potom otkrio zašto je često klubove napuštao posle kraćeg vremena:

-Uvek volim iskrenost. Ako mi kažete jednu stvar treba to da poštujete. Ne volim ljude koji su mi rekli jednu stvar, a onda tokom sezone ili dve to promene. Ako me slažete, nemate sreće sa mnom. Mrzim laganje i lažljivce –  zaključio je Konte

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter