0
ATP

FOTO: STARSPORT

KECMANOVIĆ ODLIČNOM IGROM DO POLUFINALA: Za finale protiv prvog na svetu!

Objavljeno: 05.08.22 u 08:19

Zabeležio je još jedan trijumf.

Srpski teniser Miomir Kecmanović, slavio je u četvrtfinalu turnira u Los Kabosu, protiv američkog tenisera Brendona Nakašime sa 2:0 (6:2, 6:4). Ovaj duel trajao je nešto manje od 90 minuta, Kecmanović je pokazao da se nalazi u dobroj formi, a za finale, moraće da pređe mnogo ozbiljniju prepreku.

Rival u polufinalu biće mu prvi teniser sveta Rus Danil Medvedev, koji juri svoj prvi turnir u 2022. godini. Pred susret sa srpskim teniserom, Medvedev je istakao da se raduje tom meču i da je svestan da su rivali sve jači i jači kako turnir odmiče.

– Do sada sam odlično igrao. Naravno, što idete dalje i mečevi su teži, rivali su jači, veći je pritisak. Ali to je ono što volim i radujem se meču sa Kecmanovićem, rekao je Medvedev.

Srpski teniser je protiv Nakašime već na startu uzeo brejk, poveo sa 2:0, dok je nakon jednog gema za protivnika, kasnije vezao 3 za 5:1. Već tada bilo je jasno da će Srbin uzeti prvi set.

U drugom i pored novog brejka na startu, Nakašima se nije brzo predao pa je izjednačio na 2:2. Onda je usledio brejk koji je prelomio meč, za 4:2, dok je Kecmanović do kraja sačuvao svoj servis za 6:4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter