2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘DOŠLI SU IGRAČI KOJI SU „KAO“ POJAČANJA: Legenda Partizana otvoreno o situaciji u klubu!

Objavljeno: 05.08.22 u 15:56

Nije oduševljen onim što je video od Partizana!

Nekadašnji fudbaler Partizana i neko koga ‘Grobari’ prosto obožavaju – Milivoje Ćirković, otvoreno je govorio o svom nekadašnjem klubu i situaciji u njemu.

‘Došli su igrači koji su ‘kao’ pojačanja, zasad nisam nešto video da su novo u odnosu na prošlu sezonu.’ – rekao je Milivoje Ćirković u razgovoru za Informer i potom dodao:

head coach Ilija Stolica Queensy Menig (L) and Fousseni Diabate
Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Naravno da je upaljen alarm, znamo da je Rikardo svaki meč davao, oborio je klupski rekord u Humskoj, ove sezone ne postiže golove. Prošla je peta utakmica i on ulazi u određenu strepnju, sa pitanjem „šta će biti u sledećoj“? U četvrtak nije imao sreću, pogodio je prečku, ali je asistirao kod gola Meniga. Očekujem, ipak, da će Gomeš proraditi i nastaviti seriju iz prethodnog prvenstva, bez golova nema ni rezultata!’

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ako Partizan ne prođe dalje, Ćirković očekuje da Stolica sam napusti mesto trenera Partizana.

‘Ako ne prođe verovatno će se i on sam povući, vidi i on da nešto ne štima… A ko će da bude posle njega, ne znam ko bi to i odlučio kad nemamo ni sportskog direktora. Teško mi pada cela situacija koja vlada, želeo bih da se smanji tenzija vezana za igrače!’

0
0

2 Komentara

  1. Nikakva pojacanja. Pojacanja za SREDINU tabele
    Uprava nisti Klub. BALVANI a profiteri

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter