2
Domaći fudbal

Seydouba Soumah Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 11.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DA LI SEJDUBA SUMA PRIZIVA NOVOG TRENERA PARTIZANA: Oglasio se nakon poraza od AEK-a i poslao zbunjujuću poruku!

Objavljeno: 05.08.22 u 10:40

Evo šta je napisao.

Na startu nove sezone, Partizan proalzi kroz pravu noćnu moru. Prvo je u domaćem prvenstvu remizirao sa Radničkim iz Niša i TSC-om, dok je potom poražen od Novog Pazara. Nakon toga, izabranike Ilije Stolice, stigao je i poraz od kiparskog AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sva ova dešavanja pomno prati i bivši igrač crno-belih Sejduba Suma.

On se nakon sinoćnjeg meča oglasio na svom Instagram profilu, uz sliku sa Savom Miloševićem, dok je sama poruka bila jednim delom nejasna. Bukvalan prevod Suminog obraćanja glasi:

FOTO: Instagram/Screenshot

– Najbolji trener koji me nikada nije trenira, dok je omaleni fudbaler sigurno želeo da napiše da je Milošević najbolji trener koji ga je ikada trenirao.

Obzirom da znamo da Suma ne stoji dobro sa engleskim jezikom, najverovatnije je napravio propust. On trenutno nastupa u Kuvajtu, a od ranije je poznato da je iz Partizana otišao nakon nerazumevanja i svađe sa Aleksandrom Stanojevićem 2021. godine.

0
0

2 Komentara

  1. A vidi se da ste i vi bas „obavesteni“.
    Suma prepola godine prestao da igra u Kuvajtu i sada je slobodan igrac. No, njemu je zabranjeno da iga u Partizanu, pa je bolje pozvati Belica, rezervu Cukarickog. JEZA !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter