0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@FKVojvodina1914

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NAJBOLJI POJEDINAC JULA: Nagrada za igrača meseca ide u Novi Sad!

Objavljeno: 05.08.22 u 19:52

Igra Vojvodina sjajno u uvodnih mesec dana Superlige Srbije, i naravno kako rezultatski, tako su predstave Stare dame počele da dobijaju i nagrađivane pojedince. Veljko Simić, vezni fudbaler kluba iz Novog Sada, proglašen je za igrača meseca Superlige Srbije.

„Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca“rekao je Simić.

„Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ“naveo je Simić.

Tri gola i tri nagrade za igrača utakmice, u isto toliko pobeda Vojvodine donele su nekadašnjem prvotimcu Crvene zvezde ovo laskavo priznanje, a Vojvodina je prvi pratilac lidera, sa dva boda manje, odnosno 10 iz prva četiri kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter