0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayernEN

BAJERN STARTOVAO PO ZVEZDINOM RECEPTU: Pet golova za poluvreme u demoliranju Kostićevog Ajntrahta! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.22 u 22:24

Fudbaleri Bajern Minhena su na novom startu Bundeslige u Frankfurtu demolirali domaći Ajntraht sa ubedljivih 1:6, i tako jasno do znanja stavili do znanja svima ko je glavni favorit i ove godine u Nemačkoj. Pitanje pobednika nije bilo upitno ni jednog momenta, a Filip Kostić je možda bio i najbolji pojedinac u poraženoj ekipi.

Bajern je goleadu otvorio već u petom minutu preko Jošue Kimiha, pet minuta kasnije Benžamin Pavar je duplirao prednost, a nakon pola sata igre Sadio Mane upisuje prvenac.Do kraja prvog dela u strelce su se upisali i Džamal Musiala i Serž Gnabri, oba na asistenciju Tomasa Milera. U nastavku je Kolo Muani smanjio prednost gostiju, ali je Musiala deset minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Osvajač Lige Evrope je užasno startovao sezonu, Bajern s druge strane izuzetno dominantno, a nije nemoguće da je ovo poslednji put da smo gledali Kostića u dresu kluba sa Majne, jer se sve glasnije priča o njegovom prelasku u Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter