FOTO: Komunalna olimpijada
in , ,

SVE SPREMNO ZA NAJMASOVNIJE SPORTSKE IGRE: Nova Komunalna olimpijada u Budvi! (FOTO)

Čak 1400 takmičara u Crnoj Gori!

Mesec dana ostalo je do 27. po redu Komunalne olimpijade, koja će i ove godine (od 5. do 11. septembra) biti održana u Budvi kao i svih prethodnih sezona, osim 2020. kada je domaćin bio grad Trebinje u Republici Srpskoj.

Već sada ima 1.400 prijavljenih takmičara, a organizator Sindikat zaposlenih u komunalno stambenoj delatnosti Srbije se nada da će ta brojka ići i do 1.600 ljudi koji će se oprobati u 16 sportskih disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji. Najveći broj ekipa dolazi iz Beograda, Niša i Novog Sada, ali ih ima i iz drugih gradova naše zemlje, kao i gostiju iz Mađarske i Slovačke, a pozivi su upućeni i kolegama iz Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

FOTO: Predrag Mitić

– Komunalna olimpijada je malo više od igara, prilika da se rešavaju problemi koji prate našu delatnost. Malo je reći da sam ponosan na to što iz godine u godinu okupljamo sve više zaposlenih, organizujemo okrugle stolove na kojima svi učestvuju i na kraju se družimo i fer i sportski takmičimo. Jedna stvar je sigurna – onaj ko jednom dođe na Komunalnu olimpijadu, dolazi i na svaku narednu – izjavio je Aleksandar Radojević, predsednik Sindikata zaposlenih u komunalno- stambenoj delatnosti Srbije.

Titulu generalnog pobednika 10. put zaredom pokušaće da osvoji tim GSP Beograd, dok su Parking servis i Beogradske elektrane sada više nego ikad, čini se, spremne da im u tome pomrse konce, kao i timovi koji u Crnu Goru dolaze iz Novog Sada, Bačke Palanke, sa Zlatibora i drugih mesta širom Srbije.

BROJKE
27. po redu Komunalne igre
1.400 do 1.600 takmičara
6 dana traju Igre
16 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji
9 puta zaredom GSP Beograd generalni pobednik

Diskusija

Odgovorite
  1. Ozbiljan je sport tamo. GSP ima profesionalnu ekipu odličnih fudbalera. Pa oni su uzimali mnogo turnira ove godine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

SAN POSTAJE JAVA: Zvezda može i do trećeg šešira u grupi Lige šampiona, poznato što je potrebno za to! (FOTO) (VIDEO)

ON NEĆE U PENZIJU: Igrao je protiv Srbije na Svetskom prvenstvu, sada potpisao za tim iz 9. lige! (VIDEO)