0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SINONIM ZA ZVEZDINE USPEHE – SLAVOLJUB SRNIĆ: ‘Mi smo Crvene zvezda i hoćemo pobedu na svakoj utakmici!’

Objavljeno: 04.08.22 u 08:34

Spektakl na ‘Markani’ krunisan ‘petardom’ u mreži protivnika!

Sinonim za Zvezdine uspehe je upravo on, crveno-beli vojnik – Slavoljub Srnić. I juče je na terenu u pobedi od 5:0 protiv Pjunika u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrao odličan meč, odradio je svoj deo posla.

-Sećam se kako je bilo i 2017. godine koji obeležavamo kao početak ‘nove’ Zvezde. Dosta je danas drugačije u odnosu na tad, imamo nove igrače, ulaže se više u pojačanja i već od samog starta ove sezone se vidi da smo dosta efikasniji i nadam se da ćemo tako nastaviti – počeo je Srnić.

Ključ u večerašnjem rezultatu Srnić vidi u invidiualnom kvalitetu koji je na našoj strani.

– Ne želim da potcenjujem ekipu Pjunika, ali individualno smo jači i mislim da je to presudilo na večerašnjem meču. Što se nas i revanša tiče, ništa se neće menjati. Bićemo koncentrisani i usmereni. Mi smo Crvena zvezda i hoćemo da pobedimo na svakoj utakmici. To je naš zadatak, a želimo da pojačamo samopouzdanje pred nadam se plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

Imaće vremena da se dobro spreme izabranici Dejana Stankovića pred revanš, s obzirom da je meč protiv Vojvodine odložen.

– Mirna nedelja je pred nama. Imaćemo vremena da se spremimo, pre svega za naš cilj, a to je ulazak u Ligu šampiona. Želim i da pohvalim navijače i sjajnu atmosferu. Očekivali smo da će biti odlično, ali nismo očekivali ovakav spektakl – podvukao je Srnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter