0
Fudbal

FOTO: Printscreen/ Instagram/wanda_nara

‘RAZVODIM SE, NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM’: Vanda ostavlja Ikardija! Isplivala fotografija, nepoznati muškarac joj ljubio grudi! (FOTO)

Objavljeno: 04.08.22 u 10:48

Sapunica se nastavlja!

Malo je mirnih momenata, u poređenju sa redovnim ‘burama’ u odnosu kontroverznog bračnog para Ikardi. Vanda i Mauri su ponovo na raskrsnici i deluje da ovog puta nema nazad. U javnost je čak ‘isplivao’ snimak na kojem se čuje kako Vanda poruče da ne može više da izdrži sa popularnim fudbalerom.

– Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod sa Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i doneti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim – čulo se u Vandinom obraćanju ženi sa kojom  je nedavno vodila medijsku polemiku.

Ona je odlučila da sa svog Instagram naloga ukloni prezime Ikardi i ostavi devojačko, Nara. Da stvari ne funkcionišu normalno, bilo je jasno pre samo nekoliko dana. Vanda je sa svojom sestrom Zairom bila na jednom koncertu, đuskale su i pile, a onda im se pridružila grupa nepoznatih muškaraca.

FOTO: Printscreen/ Instagram/wanda_nara

Jedan od njih je ‘skupio hrabrosti i otišao korak dalje’, jer je Naru počeo da ljubi u grudi. Njoj se to očigledno dopalo, pa je snimak podelila na mrežama. Sestra joj je non-stop govorila da izbriše taj video klip, ali Vanda je to ignorisala. Kasnije je snimak uklonjen, ali već uveliko se proširio u javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter