1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@FKPartizanBG

POLUVREME U LARNAKI: Partizan dominirao pa naivno primio gol! (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.22 u 18:46

Fudbaleri Partizana gostuju na Kipru ekipi AEK-a iz Larnake, a tu se bore za plasman u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ilija Stolica je izveo najjači mogući sastav, dok su domaći takođe izašli u očekivanom, ali najkvalitetnijem sastavu.

Utakmica je počela mirno, obe ekipe su ušle donekle oprezno u utakmicu, Partizan je imao nekoliko polušansi u vidu šuteva sa distance Bibrasa Natha, dok su domaći pretili preko Faraža, desnog krila, ali su defanzivci crno-belih uspeli da iskontrolišu bili kakav pokušaj napada prostora od strane ofanzivaca AEK-a. Takođe je dobra vest za Grobare saradnja Dijabatea i Meniga, koja se istakla u ranom periodu utakmice.

Partizan je uspeo da povede blizu isteka prvih dvadeset minuta igre, nakon što je Rikardo Gomeš umakao odbrani rivala, i potom obišao i golmana, utisak je da je otišao preširoko ali spretno se snašao i ubacio loptu Kvinsiju Menigu na drugoj stativi, kome iz neposredne blizine nije teško da pošalje loptu u nebranjeni deo mreže.

Do poravnjanja domaći su došli deset minuta pre kraja poluvremena, zaista naivno su reagovali defanzivci Partizana nakon kornera, a Anhel Garsija se najbolje snašao i uspeo da savlada Stevanovića. Do kraja poluvremena obe ekipe su imale nekoliko polu-prilika, ali bez promene rezultata.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter