0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOV SKOR SA KIPRANIMA: Tradicija blago na strani crno-belih!

Objavljeno: 04.08.22 u 17:31

Partizan gostuje na Kipru, ekipi AEK Larnaka, iz istoimenog grada, a tu će crno-beli pokušati da prekinu niz loših rezultata u poslednje tri nedelje. Ipak, zadatak neće biti ni malo lak po vrelom kiparskom suncu, a preko puta je disciplinovan protivnik koji je namučio i danskog viceprvaka, ali tradicija kaže da je crno-belima pobeda najčesći ishod protiv ekipa sa ostrva podno Turske.

Crno-beli su do sada sa Kipranima odigrali osam susreta i imaju pozitivan skor od četiri pobede, jednog remija i tri poraza.

Sastave današnjeg meča možete pogledati OVDE.

Najskorije u sećanju jeste pobeda i remi sa Anortozisom u grupnoj fazi prošlogodišnje Lige konferencija, ali i dva trijumfa pre skoro 60 godina protiv istog rivala. AEL Limasol je oba puta slavio protiv Partizana pre ravno deset godina u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je sa Apoelom 2009. bio po poraz i pobeda, ali su momci sa GSP stadiona prošli dalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter