0
Košarka

FOTO: Screenshot

BIVŠEM IGRAČU ZVEZDE SE SMEJU: Napravio haos u Španiji, a sada je na udaru zbog komičnog izgovora (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.22 u 14:57

Imao je problema sa španskim bivši košarkaš crveno-belih.

Lorenco Braun je dobio priliku da nastupa za košarkašku reprezentaciju Španije, iako je ta odluka podigla buru. Nije ovo prvi takav potez ‘furiije’ i ranije se dešavalo da naturalizovani igrači poput Nikole Mirotića dobijaju šansu, ali je u delu javnosti negativno dočekan Braun, jer prema njihovim rečima nije trebalo da šansu dobije ispred domaćih igrača.

Na predstavljanju, Braun je hteo da pridobije javnost, pokušajem da progovori španski, ali to nije dobro išlo.

– Jako sam srećan što sam ovde, rekao je na španskom, a onda nastavio:

– Želim da zahvačlim svima koji su mi omogućili da igram za Španiju. Savezu, igračima… Čast je nositi ovaj dres, iskreno nikada nisam pomislio da bih mogao da budem u ovakvoj situaciji. Igranje sa ovakvim saigračima će mi pomoći da napraduje jer su reprezentativci Španije u sjajnim timovima u Evroligi i u NBA, rekao je Braun.

Lorenco Braun je na spisku Serđa Skariola za mečeve na Eurobasketu koji počinje 1. septembra. Španci se nalaze u grupi A sa Crnom Gorom, Turskom, domaćinom Gruzijom, Belgijom i Bugarskom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter