0
ATP

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJANAC STAO UZ NOVAKA I JASNO PORUČIO: ‘Imam Kovid! Bio sam u Americi i tamo se mere ne poštuju, a Novak ne sme da se takmiči!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.08.22 u 09:50

Neprestano mešanje politike u sport se nastavlja!

Baš kao tokom prethodne zime, kada je glavna tema svetskih medija bio Novak Đoković i pitanje da li će dobiti mogućnost učestovanja na Australijan openu, situacija se ponavlja za četvrti grend slem u sezoni. Sportski svet bruji o potencijalnoj zabrani nastupa najuspešnijeg tenisera svih vremena.

U Sjedinjenim Američkim Državama trenutno su na snazi mere za suzbijanje Kovid-19 virusa, koje svim nevakcinisanim strancima zabranjuju ulazak u zemlju.

Apsurdno pravilo, koje krši sva sportska, ali i ljudska prava, iznerviralo je brojne sportiste. Jedan od onih koji su javno stali na Novakavu stranu i pokazali otpor nebuloznim pravilima, jeste Australijanac Džon Milman.

-Imam kovid. Bio sam u SAD i nisam stekao osećaj da veliki broj ljudi prati ikakva pravila ili preporuke u toj zemlji. To je u redu, ali onda ne mogu da shvatim zbog čega Novak Đoković ne može da dođe i da se takmiči – napisao je Milman na Tviteru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter