0
Evrokupovi

FOTO: twitter/aeklarnaca

SUTRAŠNJA UTAKMICA ĆE BITI ISTORIJSKA ZA NAS: Trener AEK-a nije želeo da poredi Partizan sa drugima!

Objavljeno: 03.08.22 u 20:21

Moraće crno-beli da daju sve od sebe.

Fudbaleri Partizana će se u četvrtak sastati sa AEK-om u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je trener srpskog vicešampiona Ilija Stolica, koji se posebno osvrnuo na vremenske uslove na Kipru, dok je potom svoju konferenciju imao i strateg AEK-a Hose Luis Oltra.

On je naglasio da ne želi da poredi Partizan sa Mitjilandom, kao i da će sutrašnji meč biti znatno drugačiji.

Ne volim da poredim protivnike. Dolaze iz različitih liga, u različitim su situacijama. Partizan je dobar tim, očekujemo potpuno drugačiju utakmicu u odnosu na Mitjilend. Danci vole da „vrte“ loptu po celom terenu i jako pritiskaju protivnika. Imaju i fizički snažne igrače. Zato mislim da će sutrašnji meč protiv Srba biti sasvim drugačiji, počeo je Oltra.

Potom je istakao i da je ovo istorijska utakmica za njegov tim, kao i da je bitno da navijači pruže podršku i naprave dobru atmosferu.

Sutrašnja utakmica će biti istorijska za nas. Zato je jako bitno da imamo podršku kakvu smo imali protiv Danaca. Potrebna nam je ta atmosfera, bila je savršena, zaključio je trener Kiprana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter