0
Atletika

FOTO: Screenshot

SRBIJA IMA NOVU SVETSKU ŠAMPIONKU: ‘Probala sam i svetski rekord, ali mi za to još malo fali’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.22 u 08:24

Srbija ima novu svetsku šampionku!

Adriana Vilagoš, srpska atletičarka, donela je novu zlatnu medalju našoj zemlji. Iako ima tek 18 godina, ona je do najvišeg mesta na postolju uspela da dođe u konkurenciji do 20.

Koplje je bacala bolje od svojih vršnjakinja, te je pokazala da je pred njom svetla budućnost.

Nakon što je osvojila zlatnu medalju, Adriana je poručila da se nije nadala ovakvom ishodu, ali da je zadovoljna zbog istog.

– Jako sam srećna. Rekord takmičenja i novi lični rekord, dva puta… Jako smo dobro uradili pripreme, nadali smo se dobrom rezultatu, ali ovako dobroj seriji baš i ne. Četiri puta preko 60 metara… Probala sam i svetski rekord, ali mi za to još malo fali. Nadam se sledeći put. Jako sam srećna, bila je dobra atmosfera, pozdrav iz Kolumbije! – podvukla je ona.

Inače, Adriana Vilagoš je svetski šampion postala drugi put zaredom, jer je prvo do najsjajnije medalje stigla u Keniji, pa i u Kolumbiji. Uspešna je bila i na Mediteranskim igrama u Alžiru gde je osvojila zlatnu medalju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter