0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot/ Manchester city

NIŠTA OD PLANIRANOG POSLA: Odbijena unosna ponuda Gvardiole za Gvardiola

Objavljeno: 03.08.22 u 08:59

Za sada neće doći do transfera.

Mančester siti je želeo da u svoje redove dovede Joška Gvardiola, ali je Lajpcig odbio njihovu unosnu ponudu, piše ‘Bild’.

Kako navodi pomenuti izvor Pep Gvardiola je lično insistirao na dovođenju Hrvata kako bi ojačao defanzivnu liniju svog tima, ali je ponuda prvaka Engleske od čak 80 miliona evra odbijena. Kako se navodi, razlog je neka buduća prodaja. Navodno, nemački klub smatra da će njihovom igraču cena dodatno porasti posle Svetskog prvenstva u Kataru, te ne želi da ga u ovom momentu pusti da ode.

Lajpcig je prethodno odbio još jednu ponudu za ostrva, pošto ime je na adresu stigao predlog Čelsija koji je za hrvatskog internacionalca ponudio duplo manje u odnosu na ‘građane’ 40 miliona evra i nemačkog napadača Tima Vernera.

Dešavanja oko Gvardiola pomno prati i Dinamo, pošto ovaj hrvatski klub imao pravo na 20 odsto od naredne prodaje, nakon što je prošle godine za 18,8 miliona evra stigao u Lajpcig.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter