1
AdmiralBet ABA Liga

from left Stefan Lazarevic Dejan Davidovac Austin Hollins Ognjen Kuzmic Nikola Topic Ognjen Dobric Nikola Kalinic Nate Walters celebrate Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JOŠ JEDNO BITNO POJAČANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Rešeno je jedno od glavnih pitanja u timu!

Objavljeno: 03.08.22 u 19:10

Tim se polako kompletira.

KK Crvena zvezda, u dosadašnjem toku leta, bio je vrlo aktivan na tržištu. Dovedeno je nekoliko pojačanja, stigao je i novi trener Vladimir Jovanović i deluje da će crveno-beli imati respektabilan tim, možda i najjači u poslednjih nekoliko godina.

Pored toga, prema navodima Mozzart sporta, Crvenu zvezdu će pojačati i Vladan Radonjić, jedan od najboljih kondicionih trenera u Evropi. Radonjić je poznat kao učenik legendarnog Vladimira Koprivice i nema sumnje da će u Zvezdi biti na visini zadatka.

Radonjić ima 42 godine, a tokom karijere je radio u Vršcu, CSKA iz Moskve, Donjecku, Partizanu i Igokei.

Pored toga, bio je i u stručnom štabu omladinske selekcije Srbije koja je u Francuskoj 2009. godine osvojila zlatnu medalju.

Što se tiče pomoćnih trenera, od ranije je poznato da će Vladimir Jovanović računati na Branka Jorovića i Marka Simonovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter