0
Košarka

FOTO: Starsport

GUDURIĆ O ZVEZDI: ‘Volim taj klub, ali sam u Feneru lider’

Objavljeno: 03.08.22 u 15:16

Marko Gudurić, srpski košarkaš, odgovara je na novinarska pitanja na okupljanju reprezrentacije.

Košarkaška reprezentacija Srbije se okupila na prvim pripremama pred kvalifikacije za Mundobasket i predstojeći Evrobasket u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

– Igrao sam dobro i kod Igora samo što kao ekipa nismo imali previše dobar period. Ove sezone sam malo sporije ušao zbog problema sa povredama i kako je vreme odmicalo dizao sam formu, a na kraju je došla titula. Nisam osvojio Evroligu, ali tako sam se osećao posle finala u Turskoj. Niko nije verovao, dobili smo 2 pa je Ataman pretio da će biti pete i onda moram da kažem da su me i emocije preplavile… Sazrevam, napredujem i osećam da polako dolazim u te godine gde više pričam i pomažem drugima i prijalo mi je sve ovo sa Saletom, verovao je i ispalo je sve kako treba, počeo je Gudurić.

Upitan je potom o Dimtrisu Itudisu.

– Sve naše trenere imam, nikad nisam imao trenera s kojim sam pričao na drugom jeziku, osim u Americi. Promenilo se dosta, nikad to nije dobro kada dođe veliki broj igrača, ali evo Itudis je mnogo godina radio sa Željkom, dve Evrolige je uzeo. Čuo sam se Bjelicom sad ćemo i uživo da pričamo, a Fenerbahče je takav, pritisak je uvek veliki. Tu sam ja dugo, evo peta sezona, prolaze godine.

Osvrnuo se i na Crvenu zvezdu.

– Danas svako može da napravi profil na interenetu piše bilo šta, a ljudi to dele i ide u nekom pravcu. Meni je to bilo simpatično, volim Zvezdu i svi to znaju, ali kao što je Miško rekao imam ovde lidersku ulogu, poručio je Gudurić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter