0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BORUSIJA PRONAŠLA ZAMENU ZA ALEA: Milioneri spremili pravu ‘bombu’, legendarni napadač blizu Dortmunda! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.22 u 16:59

Pregovori se nastavljaju!

Kompletnu fudbalsku javnost pogodila je vest da Sebastijan Ale boluje od tumora testista. Snažni napadač Borusije Dortmund i reprezentativac Obale Slonovače uspešno je operisan, ali sada ga očekuje dugačak oporavak.

U redovima nemačkog giganta nema mnogo vremena za ‘bacanje’, jer uprava kluba u što kraćem roku mora da pronađe adekvatnu zamenu na poziciji špica. Početak sezone je sve bliži, a kako tvrde novinari nemačkog ‘Bilda‘, Milioneri su na pragu prave transfer ‘bombe’.

FOTO: STARSPORT

Čelnici kluba iz Dortmunda uveliko su u kontaktu sa agentima Edinsona Kavanija, legendarnog urugvajskog reprezentativca i doskorašnjeg asa Mančester junajteda. Na ‘Signal Iduna Parku‘ skauting služba vredno radi, ali prva opcija je upravo nekadašnji član Pari Sen Žermena i Napolija.

Prema navodima ‘Bilda‘, Borusiji je tokom prethodne nedelje ponuđen i Memfis Depaj, ali Nemci žele drugačiji tip napadača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter