0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Mateo Garcia (R) and Alphonso Davies Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZBOG OVOG GESTA DIVI MU SE CEO SVET: Borjanov saigrač donirao sav novac od Mundijala!

Objavljeno: 02.08.22 u 17:56

Potez za svako poštovanje.

Prvi put od 1986. godine fudbalska selekcija Kanade će nastupiti na Svetskom prvenstvu. Jedan od najzaslužnijih za to je i golman Crvene zvezde Milan Borjan, a o jednom potezu njegovog saigrača, sada priča čitav svet.

Naime, Alfonso Dejvis je odlučio da se oduži Kanadu za sve što mu je pružila, kao liberijskom izbeglici. On je dobio dom 2005. godine kada se doselio u tu zemlju, a danas je objavio da će celokupnu nagradu koju je zaslužio povodom plasmana na Svetsko prvenstvo, proslediti u dobrotvorne svrhe.

– Kanada je dala dom mojoj porodici i meni i dala nam mogućnost za bolji život. To mi je omogućilo da ostvarim svoje snove. Velika je čast igrati za Kanadu i želim da joj se odužim. Zato sam odlučio da doniram sav novac od nagrade za plasman na Mundijal u dobrotvorne svrhe, napisao je Dejvis na svom Tviter profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter