0
Evrokupovi

Foto: STARSPORT

UKRAJINCI SKAUTIRAJU PARTIZAN: Oglasili su se nakon žreba – „Moramo da igramo u svakom slučaju“!

Objavljeno: 02.08.22 u 19:36

Uzbuđeni su zbog kvalifikacija.

Fudbaleri Partizana, danas su saznali potencijalnog rivala u slučaju da savladaju kiparski AEK. U tom slučaju, crno-beli će na megdan ukrajinskom Dnjepru, a poznato je i šta će biti ako Kiprani naprave iznenađenje i slave protiv srpskog vicešampiona.

Zbog trenutne situacije u Ukrajini, potencijalni Partizanov rival će igrati domaće mečeve na neutralnom terenu.

Moj osećaj se nije promenio posle ovakvog žreba. Mi, prosto, moramo da igramo, u svakom slučaju! Znamo sada koji par treba da pratimo, jedan od tih timova će nam biti suparnik. Početnici smo u ovom nadmetanju, pa svakako neće biti lako za nas. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje, rekao je trener Dnjepra Kučer.

Zamenik kapitena ukrajinskog kluba istakao je da će čitav stručni štab zajedno sa njima analizirati AEK i Partizan, kao i da su dugo čekali ovaj žreb.

Pa konačno da saznamo s kim to možemo da igramo. Mnogo dugo smo čekali ovaj žreb. Sada ćemo gledati utakmice AEK-a i Partizana i gledati, analizirati našeg narednog rivala, kako bismo se na najbolji način spremili za ono što nas u sopstvenim mečevima čeka, istakao je fudbaler Svatok.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter