1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Rad Stadium Stadion FK Partizan JNA Beograd, 07.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TALENTOVANI FUDBALER NAPUSTIO PARTIZAN: Nisu ga videli kao igrača za prvi tim – evo gde nastavlja karijeru!

Objavljeno: 02.08.22 u 16:19

Želi priliku da se nametne.

U mnogim većim klubovima, pojedini mladi fudbaleri i ne dobiju šansu da se dokažu i tako zasluže svoje mesto u prvom timu. Takva procena struke bila je i za talentovanog Nikolu Skrobonju, koji je napustio Partizan i potpisao prvi profesionalni ugovor sa TSC-om.

U Partizanu me nisu videli, kao igrača za prvi tim. Odlučio sam se za TSC. Sa Bačkotopolčanima sam potpisao profesionalni ugovor, istakao je talentovani vezista.

Skrobonja rođen 2005. godine, pričao je i o očekivanjima u novom klubu, a potom je otkrio i ko mu je idol. On će prvo nastupati za juniore TSC-a gde će pokušati da se dokaže i tako zasluži mesto u seniorskoj ekipi.

– Imamo dobar tim. Bićemo u gornjem delu tabele. Na meni je da se dobrim igrama u dresu juniora TSC-a nametnem treneru prvog tima Žarku Lazetić. Uzor mi je Federiko Valverde iz Real Madrida. Voleo bi da jednoga dana steknem slavu Urugvajskog reprezentativca, istakao je Skrobonja.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter