0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA I ZVANIČNO: Filadelfija otkupila Zvezdinog igrača! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.22 u 21:59

Vezista se preselio u MLS ligu!

Kako je najavljeno tokom dana, doskorašnji vezista Crvene zvezde – Ričard Odada, novi je fudbaler Filadelfija Uniona. Kenijski fudbaler nije uspeo da se izbori za minutažu u ‘paklenoj’ konkurenciji u redovima aktuelnog šampiona Srbije, pa će šansu da pokaže sav kvalitet koji poseduje imati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Američki klub će na račun kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić‘ uplatiti sumu od 200.000 evra. Crveno-beli su se putem društvenih mreža zahvalila svom doskorašnjem igraču.

-Naš dosadašnji vezista Ričard Odada, koji je pored dresa Crvene zvezde nosio i opremu našeg razvojnog tima i Metalca na pozajmici, novi je fudbaler američke Filadelfije. Reprezentativcu Kenije želimo mnogo uspeha u nastavku karijere – napisali su na zvaničnom Tviter nalogu FK Crvena zvezda.

Filadelfija je zvanično predstavila vezistu na svom sajtu, kao i društvenim mrežama. Nema sumnje da će mladi reprezentativac Kenije (21) biti veliko pojačanje za američki tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter