2
ATP

Goran Ivanisevic (R) Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

REČI GORANA IVANIŠEVIĆA RAZOČARALE ČITAVU SRBIJU: „Za mene je sve to glupost“ – sprema se velika nepravda!

Objavljeno: 02.08.22 u 16:53

Tako trenutno stoje stvari.

Trener jednog od najboljih tenisera u istoriji Novaka ĐokovićaGoran Ivanišević, pričao je o šansama da srpski teniser nastupi na predstojećem US openu. On je istakao da nada uvek postoji, ali da misli da su nulte šanse da predsednik Amerike Bajden promeni pravila pre početka turnira.

– Uvek postoji nada, Novak će uraditi sve da bude tamo, možda sa nekom posebnom vizom. Ipak, ostale su samo dve nedelje. Lično, mislim da su nulte šanse da Bajden promeni pravila pre nego što turnir počne. Za mene je sve to glupost, ako si vakcinisan, a pozitivan, možeš da uđeš u SAD. Ako si nevakcinisan, a negativan, zabranjen ti je ulazak, počeo je Ivanišević.

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Goran Ivanisevic
Beograd, 22.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Novinari su ga potom upitali, da li je Đoković pomišljao da napusti tenis, nakon brojnih poteškoća da zaigra na najvećim turnirima.

– Nije o tome razmišljao. Da se to desilo nekom drugom igraču, sa 90 odstio slučajeva bi odustali. Nole je rođeni borac kao što je i genije sporta. Ponekad su geni čudna stvar, možda mu je bilo potrebno da razmisli o nekim stvarima koje su ga snašle u Australiji.

Tennis Tenis-Novak Djokovic Training session Practice Trening and Goran Ivanisevic (R)
Bratislava,09.06.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Zatim je upitan i da prokomentariše kako su događaji u Australiji uticali na Novaka i da li su imali velikog uticaja na nastavak sezone.

– Bilo je teško, jer kao nevakcinisan, nije znao da li će mu biti dozvoljeno da igra bilo gde na svetu. U Monte Karlu nije bio spreman, u Beogradu je ostao bez gasa u finalu, u Parizu je naleteo na Nadala koji je bio bolji od njega. Pravi uspon je krenuo od Rima, zaključio je Ivanišević.

0
0

2 Komentara

  1. Ivanusevic ocito mrzi GjokovicaZasto izjavio da alkaraza bice najbojli svih vremena kad vec e stabu majbojleg svih vremenaNovaka Gjokovica i kad nezna ni sutra nexna bice li ziv a kamoli sta ce biti po dvadeset godina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter