0
Košarka

Kosarka EuroCup season 2020/2021 Partizan v Juventut Huventud from left Nemanja Dangubic Nemanja Gordic Codi Miller-Mcintyre Uros Trifunovic William Mosley Stefan Jankovic Rashawn Thomas Beograd, 19.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI PLEJMEJKER PARTIZANA SE SELI U TURSKU: Pronašao je novi klub – navijači ga se posebno sećaju iz protekle sezone!

Objavljeno: 02.08.22 u 19:15

Tamo će nastaviti karijeru.

Bivši košarkaš Partizana Kodi Miler Mekintajer, svoju karijeru će nastaviti u Turskoj, u ekipi Gazijantepa. Nakon sjajne sezone u Andori, koja se dva puta sastala sa beogradskim crno-belima u Evrokupu, Mekentajer je odlučio da mu je Gazijantep idealna destinacija za nastavak karijere.

On je prošle godine u Evrokupu prosečno beležio 13,4 poena i 6,9 asistencija, što je dodatno pomogno njegovoj ekipi da dođe do završnice drugog po kvalitetu takmičenja u Evropi.

Kosarka EuroCup season 2020/2021
Partizan v Bahcesehir Koleji Istanbul
Codi Miller-Mcintyre (R) and Thomas Akyazili
Beograd, 09.12.2020.
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Mekintajer je do sada u karijeri nastupao za Leuven, Parmu, Teksaks Ledžendse, Zenit, Cedevita Olimpiju, Partizan i Burg.

U Partizanu proveo je sezonu 2020/21, koja u očima navijača nije upamćena po dobrim stvarima. Crno-beli su tada promenili 3 trenera, Vladu Šćepanovića, Sašu Filipovskog i Aleksandra Matovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter