0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIJATOVIĆ: ‘Jačanje Barselone je važno za Real Madrid!’

Objavljeno: 02.08.22 u 20:37

Proslavljeni crnogorski napadač govorio o stanju u španskom fudbalu!

Nekadašnji as Partizana i Real Madrida, Predrag Mijatović, prokomentarisao je dosadašnji prelazni rok i aktuelnu situaciju u LaLigi. Centarfor, bivši jugoslovenski reprezentativac, mišljenja je da Real i dalje ima jači tim od glavnog konkurenta, Barselone.

Barselona je posle teške prošle sezone odlučila da se dobro pojača. Doveli su nekoliko iskusnih i proverenih igrača. Sada će liga biti zanimljivija. Da vidimo kako će sve to izgledati kad počne sezona, ali jačanje glavnog rivala je važno za Real Madrid, jer vam neće dozvoliti da se opustite – ističe Mijatović i dodaje:

-Bolje je imati jake protivnike jer vas to tera da budete budni. To se dogodilo u Ligi šampiona, Real Madrid je na kraju izbacio glavne favorite. Mislim da je Real Madrid kao ekipa i dalje jači od Barselone. Nakon prošlosezonskih dostignuća postali su sigurniji, samouvereniji. Imaju veoma dobro izbalansiran tim sastavljen od iskusnih i perspektivnijih igrača. Stvorili su pobednički tim –  kazao je Mijatović za  Kadena SER.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter