0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@hajduk

IGRAČ VIŠEMILIONSKE VREDNOSTI STIGAO NA POLJUD: Hajduk jača defanzivu za napad na titulu i Evropu!

Objavljeno: 02.08.22 u 09:39

Duvalo je u odbrani Splićana na početku sezone, a sada dovode čoveka koji je markirao Mesija.

Hajduk iz Splita odlučio je da dodatno utvrdi defanzivnu liniju, pa će tako uz Tonija Borevkovića iz Boaviste, još jedan igrač portugalskog tima put Dalmacije. U pitanju je Avazijema Čidozi, Nigerijac  može da igra više pozicija, centralnog defanzivca, zadnjeg veznog, ali i desnog beka, a u pitanju je pozajmica sa pravom otkupa.

Beli su odlučili da utvrde odbranu, nakon što su protiv Varaždina u prošlom kolu bili na vetrometini, a pravo je čudo kako su sačuvali mrežu na toj utakmici. Njih u kvalifikacijama za Ligu konferencija u trećem kolu čeka Vitorija iz Gimaraisa, portugalski predstavnik.

Sam Avazijema je do sada osim Boaviste, nastupao i za Leganeš gde je igrao protiv najboljih svestkih napadača, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Alanji, gde je bio saigrač sa Nemanjom Milunovićem. Vrednost mu se procenjuje na blizu pet miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter