FOTO: Wimbledon
in ,

ČUVENI TENISER NE RAZUME ODLUKU AMERIKANACA: Nije pošteno da Novak ne igra!

Osmostruki Gren slem šampion komentarisao najverovatnije Novakovo neigranje na US Openu.

Osvajač osam najvećih turnira i jedan od igrača koji je najviše nedelja proveo na prvom mestu teniske rang-liste, Ivan Lendl, trenutno se nalazi u Puli, gde učestvuje na turniru čuvenih tenisera, a našao je vremena i da se dotakne neizvesnog statusa Novaka Đokovića kada je igranje na američkom Gren slemu u pitanju.

Razočaran sam. Razočaran sam zbog Novaka. Razočaran sam i zbog Rafe. Trenutno se čini da je Rodžer jedini izvan toga jer dugo nije igrao, a i najstariji je. Ako Novak osvoji najviše grend slemova uprkos tome, mislim da ćemo imati odgovor. Ako Rafa na kraju završi sa jednim više, mislim da će morati da odgovara na pitanja o vakcinaciji i zbog čega Novak nije igrao. A, mislim da to nije pošteno. Voleo bih da vidim nekoga sa dva, tri ili četiri GS trofeja više. Nebitno mi je ko će to biti, nemam favorita, samo zbog dobrobita odgovora na to pitanje, da sve bude jasno. A ne da se govori ‘da je ovaj čovek mogao da igra, bilo bi drugačije, tvoj rekord nije dovoljno dobar’. To nije pošteno – poručio je Lendl.

Kao što je već poznato, Amerika ima stroge zakone kada je u pitanju ulazak u državu nevakcinisanih lica, pa je najverovatnije da najbolji teniser svih vremena ove godine neće moći da nastupa na 50% najvećih turnira u svetu tenisa.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ČETVRTA LIGA U ČETIRI GODINE: Nakon finala Lige Evrope, Velšanin na Azurnoj obali!

IPAK I DANAS SE MNOGO TOGA ODLUČUJE: Žreb za večite i Čuku, evo koga treba izbeći po svaku cenu!