0
Evropske lige

FOTO: Twitter/AFCAjax

AJAKS ‘KAZNIO’ NAVIJAČE NESVAKIDAŠNJOM ODLUKOM: Evo koje transparente više neće moći da donose na utakmice!

Objavljeno: 02.08.22 u 17:18

Nisu mogli da izađu na kraj sa tim.

Među simpatizerima Ajaksa, primio se trend da na tribinama nose transparente na kojima traže dresove od fudbalera. Prvo su ove poruke slali samo mlađi navijači, kojima je želja u velikoj meri i uslišena, ali onda je sve izmaklo kontroli, pa je klub morao da reaguje.

– Navijačima nije više bilo moguće ispuniti sve zahteve, a onda kada igrači prođu pored tih poruka i ne daju dres, budu često kritikovani da su ovakvi ili onakvi, da su bahati, saopštio je Ajaks.

Ovo nije jedini razlog za ovakvu odluku holandskog kluba. U subotu, na utakmici Superkupa između Ajaksa i PSV-a, nekoliko ovakvih poruka je zapaljeno, pa je klub naveo da sve to predstavlja opasnost od požara.

Ajaks je ovih dana u centru pažnje i zbog fudbalera koji je odstranjen iz tima na neko vreme, zbog nepoznatih lica koja mu prete smrću. Više o tome možete pročitati ovde:

FUDBALER AJAKSA SKLONJEN IZ TIMA JER MU PRETE SMRĆU: Sve se desilo zbog devojke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter