0
Kladionica

Foto: MerkurXtip

MERKURXTIP PONOVO ČASTI: Fenomenalne nagrade za igrače!

Objavljeno: 02.08.22 u 10:00

Za 20 igrača, 10.000 dinara svakog dana.

U kalendaru kladioničara, avgust je pun „crvenih slova“ jer tada počinju, pre svega, Lige petice, ali i sve one lige koje su u srcu svakog strastvenog ljubitelja sporta. Ovoga puta, MerkurXtip će se pobrinuti da avgust svima ostane u prelepom sećanju jer će ponovo nagrađivati one najbolje.

Čini se da ova akcija dolazi u pravo vreme jer je avgust poslovično prepun sportskih događaja, a za sve one kojima srce kuca u ritmu fudbala, ponuda će biti fenomenalna. Počeće Premijer liga, Primera, Bundesliga, Serija A i Liga 1, ali i sve ostale lige koje su veoma popularne u Srbiji pa će posao oko sastavljanja dobitnog tiketa biti mnogo lakši. Za veoma kratko vreme će nam svima biti jasno ko su favoriti u kojoj ligi i biće prilike da ispratimo naše omiljene klubove, sve u cilju sklapanja što veće ukupne pogođene kvote, a evo zašto je važno da ukupna kvota na dobitnom tiketu bude što veća.

Svakoga dana, od 1. do 30. avgusta, 20 igrača će biti nagrađeno sa po 10.000 dinara, a sve što treba da urade je da pogode tiket čija će ukupna kvota biti među 20 najboljih tog dana. Biće ovo sjajna prilika za sve strastvene kladioničare da pokažu šta umeju i da probaju da se plasiraju u društvo najboljih i tako zarade još 10.000 dinara preko dobitka na tiketu napravljenom od prematch ponude.

Mala napomena, „takmičarski dan“ traje od 8 časova ujutru do 8 časova ujutru narednog kalendarskog dana i svi događaji na tiketu moraju da se završe u okviru ta 24 časa. Učestvuju tiketi uplaćeni u našim lokalima ili online, što znači da je jednaka prilika za sve.

Svakoga dana do 10 časova (za prethodni dan) biće objavljena lista 20 dobitnih tiketa sa najvećom kvotom, a 10.000 dinara biće uplaćeno na Xtip Nalog dobitnika.

Biće naravno tokom avgusta još sportskih sadržaja u kojima će neretko dominirati mečevi iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija, naravno uz uvek atraktivne teniske turnire koji će se zahuktavati tamo za kraj meseca i početak US opena, a biće dobre ponude i za one koji vole odbojku, rukomet, kao i auto-moto sportove.

Oni najbolji koji budu svakog dana među 20 najboljih, a odigrali su tiket online, njima će na njihov Xtip Nalog 10.000 dinara leći veoma brzo, a oni koji su sastavili dobitni tiket u lokalu, moraće da dođu i priloženim tiketom pokrenu postupak za dobijanje sredstava na online Nalog.

Za kraj, moramo da napomenemo još dve stvari koje su veoma važne. I vreme uplate tiketa može da bude od velike važnosti jer u slučaju da dva ili više tiketa imaju jednaku najveću ukupnu pogođenu kvotu, prednost će imati onaj koji je uplaćen ranije u toku takmičarskog dana. U slučaju da neki od dobitnih tiketa ne završi dobijenom nagradom, sva sredstva će MerkurXtip uplatiti u humanitarne svrhe, kao i prilikom nekih prethodnih akcija.

Zato, zaokružimo avgust crvenom bojom u kalendaru jer MerkurXtip uvek daje više!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter