0
Košarka

FOTO: Lazarevac Paragon

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE: U Lazerevcu pokrenuta priča vredna divljenja!

Objavljeno: 01.08.22 u 20:55

Proslavljeni reprezentativac u ulozi sportskog direktora!

Nekada Borac Lazarevac, sada Lazarevac Paragon napravio je gest vredan divljenja. Klub u kom su stasavali mnogi talenti i postajali profesionalni košarkaši iz naselja na obodu Beograda je rešio da šansu pruži doslovno svima, potpuno besplatno.

Uz promociju novog imena kluba Lazarevac Paragon i saradnje sa američkom kompanijom su Lazarevčani objavili kako će sva zainteresovana deca moći da treniraju potpuno besplatno, ali i ne samo to. Besplatno će dobiti košarkašku opremu, putovanja na utakmice, te su želja i volja jedino što je potrebno makar za pokušaj.

– Menadžment kluba odlučio je da sve mlađe selekcije kluba i polaznike škole košarke oslobodi članarine. Od ove sezone članovi kluba besplatno će imati prevoz, opremu i takmičarske utakmice. Od 01. avgusta KK Lazarevac Paragon vršiće upis novih članova kao i dopunu selekcija: Škola košarke (2012-2015), mlađi pioniri (2010-2011), pioniri (2008-2009), kadeti (2006-2007) i juniori (2004-2005). Dođi i budi deo pobedničkog tima – napisali su u saopštenju Lazarevčani.

Ovo je jedna velika pobeda srpske košarke, a u nove će klub predvodititi uprava sačinjena od zanimljivih imena. Predsednik ostaje Vladimir Ilić, dok će funkciju sportskog direktora obavljati proslavljeni reprezentativac Srbije Stefan Birčević, najpoznatiji igrač tog kraja naše zemlje.

Radovan Milanović će biti tim menadžer i sekretar, potpredsednik Nikola Trajković, a novi član uprave Lazarevac Paragona je i Dušan Simić.

Stručni kadar činiće Dušan Stevanović Ćopa kao koordinator selekcija zadužen za nadgledanje rada trenera i praćenje razvoja mladih igrača, na čelu prvog tima je takođe bivši srpski košarkaš Marko Ljubojević, a mlađe selekcije će kao i ranije voditi Zoran Moca Đorđević i Dušan Gašić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter