Dejan Savic Vatrepolo-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Novi Beograd Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
in ,

SAVIĆ IZABRAO PUTNIKE ZA TREBINJE: ‘Nastavljamo rad po planu – Ogroman posao je pred nama!’

Žele da se vrate na velika vrata, nakon nešto lošijih rezultata!

Dejan Savić, savezni selektor je odredio kandidate za reprezentaciju koji će u utorak otputovati na pripreme u Trebinje.

Nastavljamo sa radom po planu, ogroman je posao pred nama I svi moraju da budu u pogonu. Imamo neke rovite igrače poput Jakšića I Lazića za koje smo procenili da je bolje da se pripremaju I oporave u Beogradu. Gotovo je izvesno da ćemo 6.avgusta odigrati zvaničnu utakmicu sa Crnom Gorom. Posle Trebinja odlazimo na Sardiniju gde ćemo igrati na turniru sa Italijom,Hrvatskom I Grčkom – ponovio je plan rada Dejan Savić.

U Trebinje putuju: Dimitrije Rističević (Panatinaikos) Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena Zvezda),Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HRABAR POTEZ ČUKARIČKOG: Zvezda i Partizan nisu smeli, ‘Brđani’ pucaju od samopouzdanja!

PANTERI STARTOVALI PRIPREME: Đenka i ekipa odradili prvi trening u Beogradu!