0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAGA JE ZAVRŠENA: Reprezentativac Srbije ostaje u Seriji A, promenio je klub! (FOTO)

Objavljeno: 01.08.22 u 20:36

Iskusni vezista nastavlja karijeru u nacionalnom šampionatu Italije!

Dugogodišnji reprezentativac Srbije, Filip Đuričić, pronašao je novi angažman pa ćemo ga i naredne sezone gledati u Seriji A.

Nakon četiri godine, Filip se vraća u redove Sampdorije. Ugovor sa čuvenim klubom iz Đenove potpisan je do 2024. godine, uz opciju produžetka saradnje na još jednu dodatnu sezonu u slučaju da obe strane budu zadovoljne.

Đuričić, koji je u dresu nacionalnog tima Srbije ubeležio 35 nastupa, prethodnu sezonu je završio u dresu Sasuola. Pružao je Filip odlične partije, ali su ga povrede prethodnih meseci sprečile u nameri da se pokaže u najboljem svetlu.

Pre Sasuola Đuričić je igrao za Anderleht, Sautempton, Majnc, Herenven, Benfiku i Radnički iz Obrenovca. Dugo je sportska javnost polemisila o tome gde će Filip nastaviti karijeru, neretko je povezivan sa Crvenom zvezdom za koju javno navija, ali izbor je ovog puta ‘pao’ na Sampdoriju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter