0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Napredak Krusevac Milan Djuricic coach Novi Pazar City Stadium 19.05.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

PREMINUO BIVŠI TRENER PARTIZANA: Bio je vinovnik sjajne igre crno-belih!

Objavljeno: 01.08.22 u 12:51

Tužan dan za srpski fudbal.

Nakon teške bolesti, nekadašnji pomoćni trener Partizana Milan Đuričić Đumi, preminuo je u 61. godini života. Pored crno-belih, on je samostalno vodio mnoge timove iz Superlige, među kojima su Napredak, Radnički Niš, Vojvodina…

Đuričić se u decembru povukao sa mesta trenera Napretka, zbog karcinoma grla, koji mu je duže vreme pravio probleme, a na kraju je nažalost izgubio životnu bitku.

Mnogi nisu znali zašto je Đumi otišao iz Partizana, Savo Milošević mu se tada zahvalio, dok nije naveo nijedan razlog. Ubrzo se sve saznalo, kada je Đuričić otkrio zašto je pristao da dođe među crno-bele i kako mu je Milošević pomogao.

Fudbal Super League Season 2018-2019 FK Partizan Prvi trening novog trenera Savo Milosevic Mlan Djuricic (L) Ivan Cvetkovic and Marko Stojanovic (R)
Beograd, 03.28.2019
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Imao sam ozbiljan zdravstveni problem, tačnije karcinom grla. Morao sam da čekam na pet skener čak dve godine i situacija je postala ozbiljna. Onda se javio moj prijatelj Savo, koji mi je to rešio, i za dva meseca sam došao na red. Rekao sam mu još tada da mu zbog toga dugujem i da ću mu pomoći u Partizanu. Pristao sam da mu budem pomoćnik na godinu dana, dok se ne snađe, i tako je i bilo, istakao je Đuričić tada.

Od Đuričića, oprostio se i Partizan objavom na Tviteru:

FK Partizan izražava iskreno saučešće povodom smrti nekadašnjeg pomoćnog trenera crno-belih i istaknutog fudbalskog radnika, Milana Đumija Đuričića. Neka mu je večna slava, napisali su iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter